preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci postala je članica Oracle akademije

Autor: Krunoslav Čelig, 11. 4. 2018.

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci postala je članica Oracle akademije.

Oracle akademija (Oracle Academy) je globalni edukacijski program prisutan u više od 120 zemalja širom svijeta, koji nudi mogućnosti unaprijeđenja znanja, razvoja vještina i inovacija u području informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Jedinstvena je u cijelom svijetu i godišnje ju pohađa više od 3.5 milijuna studenata pod okriljem kompanije Oracle.

 

Stupanjem u članstvo Oracle akademije, škola je dobila mogućnost besplatne edukacije svojih nastavnika i učenika u obliku webinara, te stjecanje certifikata iz programskog jezika Java, SQL, PL/SQL i baza podataka. Za stjecanje tih prestižnih certifikata potrebno je sudjelovati u edukaciji, odslušati određeni broj sati, te položiti završni ispit. Trenutno je raspoloživ tečaj iz programskog jezika Java. 

Krunoslav Čelig
 
Važni dokumenti
 
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

04.12.2018. 09:01
Najava: Strateški forum "Digitalno sazrijevanje škola"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja organizira Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola", koji će se održati u srijedu, 5. prosinca 2018. godine s početkom u 15 sati u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Kalendar
11. prosinca - Svjetski dan UNICEF-a
11.12.2018. 09:52
11. prosinca - Svjetski dan UNICEF-a
Generalna skupština Ujedinjenih naroda, 11. prosinca 1946. godine osnovala je organizaciju za pomoć djeci – UNICEF (United Nations Children's Fund). Nastao je s ciljem pružanja pomoći djeci poslijeratne Europe. Danas je najveći dio napora UNICEF-a je usmjeren na djecu u zemljama u razvoju.

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 957642
Ovaj mjesec: 4146
Ovaj tjedan: 1283
Danas: 85
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju