preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci postala je članica Oracle akademije

Autor: Krunoslav Čelig, 11. 4. 2018.

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci postala je članica Oracle akademije.

Oracle akademija (Oracle Academy) je globalni edukacijski program prisutan u više od 120 zemalja širom svijeta, koji nudi mogućnosti unaprijeđenja znanja, razvoja vještina i inovacija u području informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Jedinstvena je u cijelom svijetu i godišnje ju pohađa više od 3.5 milijuna studenata pod okriljem kompanije Oracle.

 

Stupanjem u članstvo Oracle akademije, škola je dobila mogućnost besplatne edukacije svojih nastavnika i učenika u obliku webinara, te stjecanje certifikata iz programskog jezika Java, SQL, PL/SQL i baza podataka. Za stjecanje tih prestižnih certifikata potrebno je sudjelovati u edukaciji, odslušati određeni broj sati, te položiti završni ispit. Trenutno je raspoloživ tečaj iz programskog jezika Java. 

Krunoslav Čelig
 
Važni dokumenti
 
CARNET
16.10.2019. 11:09
Na CUC-u hrvatski fizičar Saša Ceci ,,objašnjava neobjašnjivo"
Ovogodišnju, 21. po redu CARNET-ovu konferenciju za korisnike, koja će se održati od 6. do 8. studenoga u Šibeniku, zaključit će predavanje poznatog hrvatskog fizičara Saše Cecija. U svom predavanju ... The post Na CUC-u hrvatski fizičar Saša Ceci ,,objašnjava neobjašnjivo" appeared first on CARNET .

16.10.2019. 10:26
Istraživanje tržišta: Poziv na sastanak – Istraživanje eksperimentalne primjene modela korištenja IKT-a
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge za provedbu istraživanja eksperimentalne primjene modela korištenja IKT-a u učenju i poučavanju. Svrha provedbe istraživanja je identificiranje ... The post Istraživanje tržišta: Poziv na sastanak – Istraživanje eksperimentalne primjene modela korištenja IKT-a appeared first on CARNET .

 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Kalendar
16. listopada - Svjetski dan hrane
16.10.2019. 10:24
16. listopada - Svjetski dan hrane
Svjetski dan hrane obilježava se 16. listopada, na dan kada je 1945. godine osnovan “Food and Agriculture Organization” (FAO), ogranak Ujedinjenih naroda koji se bavi hranom i razvojem agrikulture u svijetu. Otkako postoji, FAO se bavi problematikom nedostupnosti hrane, s posebnom pažnjom na zemlje u razvoju.

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1041334
Ovaj mjesec: 5656
Ovaj tjedan: 1294
Danas: 19
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju