preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci postala je članica Oracle akademije

Autor: Krunoslav Čelig, 11. 4. 2018.

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci postala je članica Oracle akademije.

Oracle akademija (Oracle Academy) je globalni edukacijski program prisutan u više od 120 zemalja širom svijeta, koji nudi mogućnosti unaprijeđenja znanja, razvoja vještina i inovacija u području informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Jedinstvena je u cijelom svijetu i godišnje ju pohađa više od 3.5 milijuna studenata pod okriljem kompanije Oracle.

 

Stupanjem u članstvo Oracle akademije, škola je dobila mogućnost besplatne edukacije svojih nastavnika i učenika u obliku webinara, te stjecanje certifikata iz programskog jezika Java, SQL, PL/SQL i baza podataka. Za stjecanje tih prestižnih certifikata potrebno je sudjelovati u edukaciji, odslušati određeni broj sati, te položiti završni ispit. Trenutno je raspoloživ tečaj iz programskog jezika Java. 

Krunoslav Čelig
 
Važni dokumenti
 
CARNET
03.07.2020. 15:42
Otvorene su prijave radova na CARNET-ovu konferenciju za korisnike
Otvaranjem poziva za autore započele su pripreme programa 22. CARNET-ove konferencije za korisnike, koja će se pod nazivom "CUC 2020: Izazov prihvaćen!" održati od 4. do 6. studenoga 2020. godine ... The post Otvorene su prijave radova na CARNET-ovu konferenciju za korisnike appeared first on CARNET .

02.07.2020. 13:03
Poziv na istraživanje tržišta – Sustav za upravljanje matičnim podacima
U sklopu II. faze programa ,,e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće" Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET ... The post Poziv na istraživanje tržišta – Sustav za upravljanje matičnim podacima appeared first on CARNET .

 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Kalendar
9. lipnja - Dan hrvatskih putujućih knjižnica – bibliobusa
09.06.2020. 11:56
9. lipnja - Dan hrvatskih putujućih knjižnica – bibliobusa
U znak sjećanja na datum kad je 1969. godine u Rijeci krenuo na put prvi namjenski hrvatski bibliobus, 9. lipnja se obilježava, od 2019. godine, kao Dan hrvatskih bibliobusa. Nacionalnim Danom hrvatskih bibliobusa slavimo jednu od mnogih važnih i nezamjenjivih usluga koje naše narodne knjižnice nude građanima - uslugu pokretnih knjižnica.

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1109232
Ovaj mjesec: 809
Ovaj tjedan: 1268
Danas: 71
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju