preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Dan žena

Autor: Ines Grbešić, 13. 3. 2018.

Tehnička škola Ruđera Boškovića je i ove godine prigodnom manifestacijom proslavila Međunarodni dan žena koji se obilježava 8. ožujka. Učenici naše Škole su u organizaciji Tene Sitar (knjižničarka) i Ines Grbešić (pedagoginja) provodili radionice izrade cvijeća od krep papira i čestitki povodom ovoga dana. 

Izrađeni materijali su na sam Dan žena bili izloženi na štandu u srcu škole, a djelatnici škole i učenici su mogli uzimati cvijeće i čestitke koje su poklanjali svojim najdražim ženama, prijateljicama, kolegicama, suprugama, kćerima uz svojevoljnu simboličnu donaciju. Sav prikupljeni novac ide u svrhu organiziranja maturalne večeri naših maturanata što je bila dodatna motivacija za kreativne radionice. Cjelokupnu manifestaciju smo popratili izložbom koju su priredile naša knjižničarka Tena Sitar i profesorica hrvatskoga jezika Mia Bilić. Izložbom su predstavljene velike žene kroz povijest koje su na bilo koji način pridonijele borbi za ženska prava u svijetu. Manifestacija se pokazala uspješnom što dokazuju zadovoljstvo prvenstveno učenika, pa i profesora kao i prikupljena svota novca za maturalnu  večer naših maturanata.
 
Važni dokumenti
 
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

04.12.2018. 09:01
Najava: Strateški forum "Digitalno sazrijevanje škola"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja organizira Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola", koji će se održati u srijedu, 5. prosinca 2018. godine s početkom u 15 sati u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Kalendar
11. prosinca - Svjetski dan UNICEF-a
11.12.2018. 09:52
11. prosinca - Svjetski dan UNICEF-a
Generalna skupština Ujedinjenih naroda, 11. prosinca 1946. godine osnovala je organizaciju za pomoć djeci – UNICEF (United Nations Children's Fund). Nastao je s ciljem pružanja pomoći djeci poslijeratne Europe. Danas je najveći dio napora UNICEF-a je usmjeren na djecu u zemljama u razvoju.

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 957650
Ovaj mjesec: 4152
Ovaj tjedan: 1289
Danas: 91
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju