preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Dan sigurnijeg interneta u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića Vinkovci

Autor: Darija Dasović Rakijašić, 10. 2. 2014.

Već petu godinu za redom, u našoj Školi obilježavamo Dan sigurnijeg interneta. Ovogodišnji slogan je "Stvorimo bolji internet zajedno"  pa smo zajednički i osmislili ovogodišnje aktivnosti.

Proveli smo anketu za učenike Vukovarsko-srijemske županije kako bismo dobili uvid u njihove internetske navike. Anketu je ispunilo 1153 učenika, a sudjelovale su sljedeće škole:

• Gimnazija Vukovar,
• Gimnazija M.A. Reljkovića Vinkovci,
• Gimnazija Županja,
• Strukovna škola Vukovar,
• Srednja strukovna škola Vinkovci,
Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca, Vinkovci,
• Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci.
 
 
Rezultate ankete možete pogledati u priloženoj prezentaciji:
 

Rezultati ankete, kao i usporedba rezultata sa prošlogodišnjom anketom, koju je ispunilo 185 učenika naše Škole, postavljeni su na oglasnu ploču u holu Škole.

Učenici 1. i 2. razreda povodom ovog Dana pripremili su stripove, digitalne plakate i prezentacije. Njihove radove možete vidjeti na sljedećem linku. Galerija će se popunjavati do kraja tjedna.

Kako smo danas proveli dan, pogledajte u fotogaleriji.
 
Važni dokumenti
 
CARNET
03.08.2020. 10:29
Demo testiranje opreme za školske djelatnike
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET provodi demo testiranje opreme za školske djelatnike u sklopu otvorenog postupka javne nabave ,,Nabava opreme za školske djelatnike - faza 2 u sklopu ... The post Demo testiranje opreme za školske djelatnike appeared first on CARNET .

29.07.2020. 10:45
Učenicima i roditeljima dostupan redizajnirani e-Dnevnik s novim funkcionalnostima
Nadogradnjom e-Dnevnika za učenike i roditelje uvedeni su novi dizajn te nove funkcionalnosti. Uz novu strukturu i logiku izbornika te novi izgled ikona i ostalih grafičkih elemenata dodane su i ... The post Učenicima i roditeljima dostupan redizajnirani e-Dnevnik s novim funkcionalnostima appeared first on CARNET .

 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Kalendar
10. kolovoza – Svjetski dan lavova
10.08.2020. 11:45
10. kolovoza – Svjetski dan lavova
Svjetski dan lavova, 10. kolovoza, ima cilj podizanje svijesti o ljepoti ovih vrhunskih lovaca poznatijih kao kraljeva džungle i zbog toga se na današnji dan diljem svijeta slavi najsnažniji i najhrabriji pripadnik životinjskoga carstva.

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1119455
Ovaj mjesec: 1276
Ovaj tjedan: 130
Danas: 7
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju