preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

Oglasna ploča

Podjela potvrda o položenim ispitima državne mature (jesenski rok)

Autor: Krunoslav Čelig, 16. 7. 2015.

Potvrde o položenim ispitima državne mature moći ćete preuzeti 25. rujna 2015. u vremenu od 9:00 - 11:00 sati kod ispitnog koordinatora u školi (kabinet 7 u potkrovlju).

Potvrdu može preuzeti isključivo učenik osobno ili roditelj učenika.

 

Učenici koji nisu u mogućnosti osobno preuzeti potvrdu i za koje će to napraviti druga osoba, tada je potrebno da ta druga osoba sa sobom ima svoju osobnu iskaznicu i podatke osobe (ime i prezime, datum rođenja, OIB) čiju potvrdu preuzima. U suprotnom, potvrda se neće izdavati.

Napominjem da učenici koji za prijavljeni ispit državne mature imaju vidljiv evidentiran neopravdani izostanak obvezni su podmiriti troškove ispita.
Zaduženje i podatci za uplatu vidljivi su na stranici učenika pod poveznicom  Moji podatci/Zaduženja i uplate. Uplatu je potrebno izvršiti odmah, a skeniranu uplatnicu poslati putem e-maila na adresu uplata.dm@ncvvo.hr Ako zbog neopravdanog izostanka nije izvršena uplata učenici ne mogu dobiti potvrde o položenim ispitima državne mature.

Nakon 25. rujna 2015. potvrde će te moći preuzeti kod ispitnog koordinatora prema radnom vremenu (svaki petak u tjednu od 8 do 12 sati).
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1119196
Ovaj mjesec: 1017
Ovaj tjedan: 841
Danas: 37
 
 > Oglasna ploča
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju