preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

Oglasna ploča

OBAVIJEST ZA UČENIKE 1. RAZREDA KOJI NISU ZAVRŠILI RAZRED S USPJEHOM I NE NASTAVLJAJU ŠKOLOVANJE U ISTOM OBRAZOVNOM PROGRAMU/ŠKOLI

Autor: Darija Dasović Rakijašić, 18. 6. 2014.

Učenici koji nisu završili 1. razred s uspjehom i žele nastaviti školovanje u nekom drugom obrazovnom programu ili školi moraju se ponovno kandidirati elektroničkim putem preko mrežne stranice www.upisi.hr.

Takve učenike, prije prijave, mora aktivirati škola koju trenutno pohađaju. Aktivacija će se izvršiti najkasnije 23.6. nakon čega se učenici prijavljuju svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Dodatnu dokumentaciju (stručno mišljenje školskog liječnika, stručno mišljenje HZZ-a i ostali dokumenti kojim se ostvaruju dodatna prava za upis) učenici u školu mogu donijeti 30.6. u 10h.

Potpisanu prijavnicu učenik ili roditelj/skrbnik donosi u školu 9.7. u 10h. Prijavnicu moraju potpisati učenik i roditelj/skrbnik.

Više informacija o upisima na stranici Upisi u 1. razred i stranicama škola koje želite upisati.

Za eventualna pitanje ili poteškoće možete se obratiti upisnom povjerenstvu u ponedjeljak, 23.6. u 10h u učionici br. 10.

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1120086
Ovaj mjesec: 1907
Ovaj tjedan: 761
Danas: 29
 
 > Oglasna ploča
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju