preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

The eTwinning School Label

Autor: Tihana Mudrovčić, 10. 4. 2018.

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci postala je jedna od škola nositeljica titule eTwinning škola (the eTwinning School Label) za školsku godinu 2018./2019.

Dodjela oznake eTwinning School Label je uvedena 2017.godine u svrhu priznavanja i nagrađivanja angažiranosti, entuzijazma i predanosti ne samo pojedinih nastavnika uključenih u eTwinning projekte, nego i  rada svih djelatnika škola, njihovih učenika i ravnatelja.

Naša škola jedna je od 1211 europskih škola , odnosno jedna od 40 odgojno-obrazovnih ustanova (vrtići, osnovne i srednje škole) u Hrvatskoj koja je postala nositeljicom oznake eTwinning škole.

Prijava za oznaku sastojala se od dva dijela te je započela u prosincu 2017.godine odabirom svih škola koje su zadovoljavale određene uvjete: prisutnost nastavnika i ravnatelja škole na portalu eTwinning od početka školske godine, uspješno realiziran barem jedan projekt, te posjedovanje minimalno jedne europske oznake kvalitete za neki od projekata.

Drugi dio prijave do sredine ožujka 2018.godine sastojao se od ispunjavanja vrlo opširnog online obrasca na eTwinning portalu. Škola je morala dokazati angažiranost u područjima kao što su:

* digitalna praksa

* praksa eSigurnosti

* inovativni i kreativni pristupi pedagogiji

* promicanje stalnog stručnog usavršavanja osoblja

* promicanje praksi za suradnju u učenju među osobljem i učenicima

S obzirom da naša škola sudjeluje u projektu e-škole, tražene uvjete bilo je lako prikazati i ispuniti u prijavi.

 „Ovo nije priznanje samo za osobni uspjeh pojedinačnih učitelja, već i za sjajno postignuće cijelog tima za eTwinning u tim školama.“

 

Popis svih škola dobitnica nalazi se na poveznici:

https://www.etwinning.net/en/pub/support/2018--2019-etwinning-school-li.htm

 

 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 948669
Ovaj mjesec: 4577
Ovaj tjedan: 1363
Danas: 125
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju