preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Dan žena

Autor: Ines Grbešić, 13. 3. 2018.

Tehnička škola Ruđera Boškovića je i ove godine prigodnom manifestacijom proslavila Međunarodni dan žena koji se obilježava 8. ožujka. Učenici naše Škole su u organizaciji Tene Sitar (knjižničarka) i Ines Grbešić (pedagoginja) provodili radionice izrade cvijeća od krep papira i čestitki povodom ovoga dana. 

Izrađeni materijali su na sam Dan žena bili izloženi na štandu u srcu škole, a djelatnici škole i učenici su mogli uzimati cvijeće i čestitke koje su poklanjali svojim najdražim ženama, prijateljicama, kolegicama, suprugama, kćerima uz svojevoljnu simboličnu donaciju. Sav prikupljeni novac ide u svrhu organiziranja maturalne večeri naših maturanata što je bila dodatna motivacija za kreativne radionice. Cjelokupnu manifestaciju smo popratili izložbom koju su priredile naša knjižničarka Tena Sitar i profesorica hrvatskoga jezika Mia Bilić. Izložbom su predstavljene velike žene kroz povijest koje su na bilo koji način pridonijele borbi za ženska prava u svijetu. Manifestacija se pokazala uspješnom što dokazuju zadovoljstvo prvenstveno učenika, pa i profesora kao i prikupljena svota novca za maturalnu  večer naših maturanata.
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1109235
Ovaj mjesec: 812
Ovaj tjedan: 1271
Danas: 74
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju