preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Move2Learn, Learn2Move nagradno putovanje

Autor: Tihana Mudrovčić, 3. 3. 2018.

U nedjelju, 4.ožujka učenici naše škole kreću na putovanje u Stuttgart koje su osvojili putem inicijative Europske komisije pod nazivom Move2Learn,Learn2Move. Ova inicijativa pokrenuta je povodom 30.obljetnice Erasmus programa, a uvjet je bio, uz opširno pismo motivacije, imati uspješan eTwinning projekt nagrađen minimalno nacionalnom oznakom kvalitete.

Naš prošlogodišnji projekt "Valentine's Day Poetry Project" ispunio je tražene kriterije, te je postao jedan od 533 odabrana projekta u Europi. Bitno je naglasiti da smo jedni od 4 škole iz Hrvatske koji su dobili ovu priliku. 

Nastavnice Tihana Mudrovčić, Tatjana Dujić, Andreja Pokas i Katarina Josić tako putuju uz 21 učenicu i učenika u Stuttgart, a putem ovoga Padlet linka koji će poslužiti kao dnevnik, možete popratiti kako se odvija putovanje.

Također se od srca zahvaljujemo gradu Vinkovcima, Vukovarsko-Srijemskoj županiji, te općinama Gradište, Vođinci, Andrijaševci i Stari Mikanovci na financijskoj potpori.

 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1068838
Ovaj mjesec: 5578
Ovaj tjedan: 16
Danas: 16
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju