2019-02-18 07:52:02

Debate Great natjecanje

U petak, 15.veljače u Gradskoj vijećnici u Vinkovcima po prvi puta održalo se natjecanje iz debate na engleskom jeziku pod nazivom Debate Great. Organizatorice natjecanja su profesorice Anđela Lozančić i Stephanie-Kate Lukač iz Zdravstvene i veterinarske škole dr.Andrije Štampara Vinkovci.

Učenici Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci također su sudjelovali i osvojili četvrto mjesto.

 Debatnu ekipu Tehničke škole pod nazivom Stephen Hawking's Stand up Club činili su učenik 3.g razreda Ante Meštrović ,  te učenici 2.b razreda Mato Horvatović, Karlo Bertić, Luka Jurčević, David Papić, Ivan Šušnjara i Damir Sukop.

Natjecanje se održalo na razini grada te su ostali sudionici uz domaćine iz Zdravstvene i veterinarske škole, bili učenice i učenici iz Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca, Gimnazije M.A.Reljkovića te Srednje strukovne škole Vinkovci.

Teme su bile raznovrsne- od imigranata, poznatih i njihovog utjecaja na mlade do kvalitete hrane u Hrvatskoj i Europskoj uniji.

Bila  je to izvrsna prilika za učenike da pokažu svoje znanje engleskoga jezika i „odmjere snage“ s vršnjacima iz drugih škola.


Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci