preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Debate Great natjecanje

Autor: Tihana Mudrovčić, 18. 2. 2019.

U petak, 15.veljače u Gradskoj vijećnici u Vinkovcima po prvi puta održalo se natjecanje iz debate na engleskom jeziku pod nazivom Debate Great. Organizatorice natjecanja su profesorice Anđela Lozančić i Stephanie-Kate Lukač iz Zdravstvene i veterinarske škole dr.Andrije Štampara Vinkovci.

Učenici Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci također su sudjelovali i osvojili četvrto mjesto.

 Debatnu ekipu Tehničke škole pod nazivom Stephen Hawking's Stand up Club činili su učenik 3.g razreda Ante Meštrović ,  te učenici 2.b razreda Mato Horvatović, Karlo Bertić, Luka Jurčević, David Papić, Ivan Šušnjara i Damir Sukop.

Natjecanje se održalo na razini grada te su ostali sudionici uz domaćine iz Zdravstvene i veterinarske škole, bili učenice i učenici iz Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca, Gimnazije M.A.Reljkovića te Srednje strukovne škole Vinkovci.

Teme su bile raznovrsne- od imigranata, poznatih i njihovog utjecaja na mlade do kvalitete hrane u Hrvatskoj i Europskoj uniji.

Bila  je to izvrsna prilika za učenike da pokažu svoje znanje engleskoga jezika i „odmjere snage“ s vršnjacima iz drugih škola.
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1052021
Ovaj mjesec: 5448
Ovaj tjedan: 876
Danas: 2
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju