preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

Milijarda ustaje: Vrijeme je za pobunu: solidarnost!

Autor: Ines Grbešić, 20. 2. 2018.

Ove godine, po prvi puta učenici Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci sudjelovali su u kampanji „Milijarda ustaje“. Tako su se učenici naše škole priključili Srednjoj strukovnoj školi u ovome projektu koji se provodi već četvrtu godinu za redom. 

Cilj kampanje, koja se provodi od 2012. godine je upozoriti na nasilje nad ženama i djevojčicama kao na jedan od najtežih oblika kršenja ljudskih prava u svijetu koji još uvijek mnogi odobravaju šutnjom.

Ove godine kampanja djeluje pod nazivom ''Milijarda ustaje: Vrijeme je za pobunu: Solidarnost ! ''

Učenici Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci, zajedno s učenicima Srednje strukovne škole Vinkovci u srijedu, 14. veljače plesali su u holu škole. U akciju su ove godine uključeni učenici 2. razreda. Učenici su nakon provedenih pedagoških radionica na temu nasilja u intimnim vezama ples uvježbavali s nastavnikom Tjelesne i zdravstvene kulture, Filipom Topalovićem. Učenici su u pauzama plesa razbijali mitove o nasilju u intimnim vezama i pozvali sve ostale učenike i djelatnike na borbu protiv nasilja. 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 1052021
Ovaj mjesec: 5448
Ovaj tjedan: 876
Danas: 2
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju