preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

"HRVATSKA VOLONTIRA"

Autor: Marija Barac, 25. 5. 2017.

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci sudjeluje u manifestaciji „Hrvatska volontira“. Suradnja je ostvarena s Volonterskim centrom Vukovar, a uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ličenjem, bojanjem i oslikavanjem hodnika na prvom katu škole te izradom namještaja za kutak za učenike, uključili smo se u manifestaciju. Naši učenici će svojim radom uljepšati i oplemeniti prostor u kojem borave i na taj način će zaživjeti ovogodišnja krilatica manifestacije:

Ja sam građanin! Volontiram!

Svojim angažmanom stvaram zajednicu u kakvoj želim živjeti!

Javna manifestacija Hrvatska volontira odvija se u Hrvatskoj sedmu godinu za redom i to u razdoblju od 22. do 27. svibnja 2017., a njome se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni. Kako bi se istaknuo potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora, ovom manifestacijom nastoji se potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na uključivanje u različite društveno korisne aktivnosti i time promovirati vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca. 
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 861560
Ovaj mjesec: 9226
Ovaj tjedan: 1966
Danas: 448
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju