preskoči na sadržaj

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci

 > Naslovnica
VIJESTI

DRŽAVNO NATJECANJE I SMOTRA IZ FIZIKE 2017.

Autor: Marija Barac, 8. 5. 2017.

Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci bila je domaćin Državnog natjecanja i smotre iz fizike 2017. od 2. do 5. svibnja.  Organizator i pokrovitelj natjecanja je Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za odgoj i obrazovanje. Na natjecanju je sudjelovalo 129 učenika te 78 mentora iz 66 osnovnih i srednjih škola iz čitave Republike Hrvatske. Na sljedećoj poveznici možete pogledati fotografije s Natjecanja.

http://ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=189

Svečanost otvaranja natjecanja održana je u kongresnoj dvorani hotela Slavonija. Sve sudionike i goste u ime škole domaćina pozdravio je ravnatelj Mate Vukušić. Svečanosti su, između ostalih, prisustvovali doc. dr. sc. Jadranka Mustapić Karlić pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i sport Vukovarsko-srijemske županije, Andrea Vinković pročelnica Upravnog odjela društvenih djelatnosti grada Vinkovaca te Ivana Biljan predstojnica podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje u Osijeku.

Kroz svečanost otvaranja promovirana je bogata povijesna tradicija grada Vinkovaca kazivanjem stihova vinkovačkih književnika Stjepana Martinovića, Antuna Amića, Miroslava Slavka Mađera, Josipa Kozarca i Marije Ćosić. Priredbu za svečano otvaranje priredili su učenici Tehničke škole zajedno s nastavnicama hrvatskoga jezika i književnosti.

Uz rješavanje pisanih i praktičnih zadataka, postavljanje i prezentaciju samostalnih eksperimentalnih radova natjecanje je obuhvatilo i organizaciju okruglih stolova i radionice za mentore i učenike.

Državno natjecanje i smotra iz fizike 2017. godine službeno je završena svečanom dodjelom priznanja najboljima 5. svibnja.

Poredak učenika osnovnih i srednjih škola možete pogledati na sljedećim poveznicama ili u privitku:

http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2016-17/os_poredak.php

http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2016-17/poredak_s_exp.php#os

http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2016-17/ss_poredak.php

http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2016-17/poredak_s_exp.php#ss
Priloženi dokumenti:
Fizika_2017_rezultati.pdf (177.17 KB)
Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 3. 2010.

Ukupno: 861560
Ovaj mjesec: 9226
Ovaj tjedan: 1966
Danas: 448
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci / Stanka Vraza 15, HR-32100 Vinkovci / web2.ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr / tsvk@ss-tehnicka-rboskovica-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju